Meer dan 30 jaar ervaring in food en non food producten in Noord-Brabant Hulp nodig bij je bestelling? 013 - 571 17 90
 
 

Kerstpakketten

U kunt uw eigen kerstpakket samenstellen op brabers.kerstpakket.expert

Geen producten gevonden.

Kerstpakketten groothandel Tilburg

In hetzelfde pand als HGT huist de Brabantse kerstpakkettengroothandel fritsBRABERSbv. Zoekt u een leuk eindejaarsgeschenk voor uw personeel of relaties? Bij ons kunt u online een pakket bestellen. Wij hebben een gevarieerd aanbod aan huispakketten op onze website in diverse thema’s zoals botanisch, maritiem en outdoor. 
 

Origineel kerstpakket maken

Wilt u uw medewerkers een uniek kerstpakket geven? U kunt uw eigen private label kerstpakket samenstellen in onze showroom in Tilburg. Wilt u een traditioneel kerstpakket met veel etenswaren maken of kiest u voor een mooi nonfood cadeau? Wij kunnen ook artikelen bedrukt met uw logo toevoegen aan uw samengesteld kerstpakket. Ons assortiment bevat ook biologische of fair trade producten.  Voor uw klanten maken wij luxe relatiegeschenken zoals een kaaspakket met borrelplank, bierpakket of een geschenk met een fles champagne of port. 
 
U kunt ook een eigen kerstpakket samenstellen. Kom daarvoor eens langs in onze showroom
 

Luxe kerstgeschenk

Bij fritsBRABERSbv verkopen we niet alleen traditionele kerstpakketten, maar ook een luxe kerstpakketten. Bijvoorbeeld een geschenk met speciaal bieren, diverse kazen of Herman den Blijker food en nonfood items. Dit jaar zijn de kleuren groen of blauw voor een kerstpakket een trend. Kerstpakketten met een subtiel mediterraans of oosters thema met bijpassende bieren en wijnen zijn ook erg populair.
 
Heeft u nog vragen over het bestellen of samenstellen uw kerstpakket? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 013-5711538 of door te mailen naar info@fritsbrabersbv.nl.