Meer dan 30 jaar ervaring in food en non food producten in Noord-Brabant Hulp nodig bij je bestelling? 013 - 571 17 90
 

Nieuwe corona maatregelen HGT

Nieuwe corona maatregelen HGT

Naar aanleiding van de nieuwe richtlijnen die de overheid gisteren gepresenteerd heeft informeren wij u over het beleid dat HGT vanaf nu zal doorvoeren.

  • De vertegenwoordigers bezoeken geen klanten, alleen in dringende gevallen wordt hiervan afgeweken. U kunt telefonisch of per e-mail contact op nemen indien nodig.
  • Onze bezorgers is opgedragen het contact tijdens leveringen tot een miniem te beperken, de goederen uitsluitend binnen te zetten en het bezoek zo kort mogelijk te houden. Concreet betekent dat voor u dat de HGT chauffeurs niet meer in uw zaak komen en u de bestelling bij de toegangsdeur in ontvangst moet nemen.
  • Bij contante betalingen dient u het te betalen bedrag gepast klaar te hebben liggen.
  • Het afhalen van goederen kan uitsluitend nadat u vooraf uw bestelling en het afhaaltijdstip doorgegeven hebt. Onze medewerker zal uw bestelling bij onze roldeur met het nummer 1 klaarzetten. Het is buiten het afhalen van vooraf doorgegeven bestellingen niet meer mogelijk om ons bedrijf te bezoeken.
  • Gezien de enorme verschuivingen die nu plaats vinden kan het gebeuren dat uw bestelling op een andere dag en/of op een ander tijdstip geleverd gaat worden. Uiteraard wordt u door ons team van de binnendienst hierover geïnformeerd.

Maak het u en ons gemakkelijk in deze moeilijke tijden. Volg de adviezen van de overheid en conformeer u aan bovenstaande regels.

Last but not least: wij wensen u sterkte in deze moeilijke tijd,  let vooral op uw gezondheid, want uiteindelijk is dat het enige dat er werkelijk toe doet.

 

Frits Brabers

Directeur