Meer dan 30 jaar ervaring in food en non food producten in Noord-Brabant Hulp nodig bij je bestelling? 013 - 571 17 90
 

Serveer iets nieuws met deze kip producten

Serveer iets nieuws met deze kip producten

Gegrilde kipfilet

Geroosterde kipfilet plakjes

Het unieke aspect van deze kipfilet plakjes is dat zij gesneden worden uit een hele kipfilet, wat resulteert in een overheerlijk stuk vlees. De reepjes worden met de hand gesneden en danken hieraan hun authentieke en huisgemaakte look.

De geroosterde kipfiletplakjes van Top Table zijn 5mm dik en zijn uitermate geschikt als wanneer u deze wil gebruiken op een sandwich, de reepjes zijn makkelijk te gebruiken en nemen de perfecte ruimte in op uw sandwich of in uw andere gerechten.

De neutrale smaak van dit product biedt u de mogelijkheid om uw eigen touch te geven aan de malse kipreepjes. U zou de kipfiletplakjes kunnen gebruiken in allerlei gerechten van sandwiches, wraps, bagels, pitabroodjes tot pizza’s, hartige taarten en stoofpotjes.

Klik hier om te bestellen


hete kipfiletreepjes

Hete kip

Pittige kipreepjes van dijvlees.  Kipdijvlees is wat vetter dan kipfilet en blijft daardoor malser tijdens de bereiding. Deze reepjes zijn gemarineerd met chili kruiden.

Kenmerkend is de fijne structuur. Daardoor geschikt als friet topping, of maak er het bekende broodje hete kip van.

Klik hier om te bestellen


Fire roasted chik'n steak

Heerlijk grillen: malse kipfilet, vlamgeroosterd en verfijnd met een licht pikante marinade. Met een heerlijk aroma van geroosterd vlees en de kenmerkende grillstrepen, gegaard.

Klik hier om te bestellen