Meer dan 40 jaar ervaring in food en non food producten in Noord-Brabant Hulp nodig bij je bestelling? 013 - 571 17 90
 

Inspiratie voor uw borrelkaart

Inspiratie voor uw borrelkaart

Hitterbal

De Hitterbal

Nederlanders zijn gek op snacken. Maar we houden ook van variatie en vernieuwing op z’n tijd. Daarom combineerde Frio Food deze twee feiten en slaagde erin één van Nederlands populairste snacks een nieuw smaakje te geven. Maak kennis met de perfect pikante bitterbal: Dé Hitterbal.

Klik hier om te bestellen

Buitenhuis Asiamix

Asia mix

Vier heerlijke dimsum hapjes uit de verschillende Aziatische keukens. Hapjes van krokant filodeeg gevuld met de beroemdste Oosterse smaken:

12 Pangang Pakora
12 Wan Tan Ajam
12 Thai Curry Tikka
12 Mini Gado Gadoroll

Klik hier om te bestellen

Petits Crolines

Petit Crolines mix

Petits Crolines assortiment in de smaken kip-kerrie, rundvlees en kaas. Bladerdeeghapjes van de allerverleidelijkste soort. Te bereiden in de oven.

Klik hier om te bestellen

Garnalen mini snacks

Garnalen oriental

Een Black Tiger garnaal in een Oosters knapperig deeglaagje. Een complete garnaal met een felrood staartje omhuld met een superkrokant jasje van flinterdun filodeeg. Echt een feestelijke verrassing! Te serveren als Oosters hapje, maar ook te verwerken in een voorgerecht of salade!

Klik hier om te bestellen

OrienBites chicken cigar

Chicken Cigar

Met deze overheerlijke oosterse kippensigaar in handige snackvorm is OrienBites pionier op de Europese markt.

Door zijn uiterst licht en krokant omhulsel komt de combinatie van sappig kippenvlees en Aziatische groenten en specerijen (o.a. paprika, wortel, lenteuitjes, koriander,…) perfect tot zijn recht. Om het gerecht volledig af te maken, kan u het serveren met een zoet-zure dipsaus, een groene curry saus of een zoete chili saus.

OrienBites heeft een primeur op de markt met deze handige porties van 20 gr. Ze hebben de ideale vorm en grootte om als fingerfood geconsumeerd te worden. Door hun mooie presentatie in een glas vormen ze een eye-catcher bij feestjes, food-trucks, catering projecten en als borrelhapje in cafetaria’s en op diverse locaties.

Klik hier om te bestellen