Meer dan 30 jaar ervaring in food en non food producten in Noord-Brabant Hulp nodig bij je bestelling? 013 - 571 17 90
 

Bericht van Pastridor na grote brand

Bericht van Pastridor na grote brand

Beste relatie,

Zoals u wellicht vernomen heeft via uw contactpersoon, is er woensdagnacht 17 juni, een grote brand geweest in 1 van onze 23 bakkerijen. We kunnen gelukkig melden dat door een snelle toepassing van ons evacuatieplan er geen slachtoffers zijn gevallen. In de getroffen bakkerij in Londerzeel (België) werden onze stokbroden, piccolo’s en panini’s geproduceerd.

De brand was groot nieuws in België. Klik hier om over de brand te lezen.

Manco's
U heeft mogelijk gemerkt dat onze producten tijdelijk niet leverbaar waren. Hiervoor bieden we onze excuses aan. Vanuit onze schaalgrootte en ons netwerk, doen we er met het gehele team van Lantmännen Unibake alles aan om aan oplossingen te blijven werken.

Onze producten blijven leverbaar
Graag informeren wij u over de beschikbaarheid van onze producten bij uw grossier. We zijn heel blij te kunnen melden dat we in staat zijn om het merendeel van onze producten uit te leveren: van croissants & chocoladebroodjes tot hamburgerbuns en van keizerbroodjes tot hartige snacks. We brengen u zo snel mogelijk oplossingen voor onze stokbroden, piccolo's en panini's.

Onze grossiers houden we dagelijks op de hoogte van de ontwikkelingen en de beschikbaarheid van stokbroden, piccolo's & panini's. U kunt dus net als altijd uw bestellingen plaatsen bij uw grossier.

100% Pastridor: mogelijk in andere doos
De komende periode kunt u producten geleverd krijgen in verschillende kartons: Pastridor, Schulstad en een neutrale doos. Ondanks een andere doos, kunnen wij u garanderen dat de producten 100% garant staan voor de vertrouwde Pastridor kwaliteit zoals u van ons gewend bent!

Vragen?
Voor vragen over onze producten en oplossingen, informeer bij uw contactpersoon vanuit Lantmännen Unibake. U kunt ook bellen naar ons kantoor in Waalwijk: 0416-560088. Voor bestellingen en beschikbaarheid van onze producten verwijzen we u graag door naar uw grossier.

Met vriendelijke groeten,

Thijs Volmer
Commercial Manager Nederland