Meer dan 30 jaar ervaring in food en non food producten in Noord-Brabant Hulp nodig bij je bestelling? 013 - 571 17 90
 

BLOG: Hamburgers verkopen doe je zo

BLOG: Hamburgers verkopen doe je zo

Je hebt het de afgelopen maanden wellicht al gelezen in de vakbladen: De hamburger is terug van weggeweest! Lees hier ons advies, want met een compleet hamburgerconcept zet je de burger terug op de kaart.

400.000.000 hamburgers
Uit onderzoek van Vion blijkt dat Nederlanders gemiddeld 25 hamburgers per persoon per jaar eten, een flinke toename vergeleken met afgelopen jaren. Een hamburger is tegenwoordig geen exclusief fastfood product meer, je vindt ‘m overal op de kaart. Van bistro tot sportclub, van bedrijfsrestaurant tot cafetaria.

Het effect van een concept
Het afgelopen jaar zag McDonalds de omzet toenemen, deze keten is het schoolvoorbeeld van een plek waar mensen graag komen om een hamburger te eten. Hun burgers zijn zo succesvol, niet perse omdat ze zo goedkoop zijn, maar omdat ze elke keer hetzelfde zijn. Mensen komen terug bij McDonalds omdat de burger daar elke keer zo lekker smaakt zoals ze zich herinneren: het is een concept. Dit is niet alleen voor de McDonalds van deze wereld weggelegd, dit kan ook in jouw zaak. Horeca Groothandel Tilburg adviseert aan relaties het hamburgerconcept van Wereld Burgers. Heerlijke burgers met een vaste opbouw vanuit een klein assortiment ingrediënten waarbinnen je toch kunt variëren. Elke burger vertegenwoordigt met zijn naam en smaak een land of continent. Deze speciale smaak wordt vooral gekenmerkt door de unieke sauzen die bij het concept horen.

Hé die ken ik!
Herkenning is een van de belangrijkste punten om te zorgen dat mensen terugkomen voor die ene lekkere burger. Dit is iets wat McDonalds ook toepast: eens in de zoveel tijd keert weer die ene speciale burger terug op het menu. Het assortiment hamburgers van Wereld Burgers is zo breed dat je deze strategie ook kunt toepassen, met een extra ingrediënt serveer je een compleet andere burger. Het promotiemateriaal zorgt voor herkenning bij je klanten.

Budget
Als laatste nog een trucje dat we kunnen afkijken van de reuzen: een snack voor elk budget. Zorg dat je ook voor de kleinere portemonnee iets te bieden hebt. Een broodje hamburger voor eenvijftig op het menu zal zeker verkopen! Daarbij kun je net als de andere fastfoodgiganten de burger in een menu aanbieden samen met friet en een drankje voor een aantrekkelijke prijs.

Meer weten?
Wij geven je graag vrijblijvend advies over dit hamburgerconcept, maar we komen het concept ook graag een keer bij je demonstreren. Neem voor meer informatcie contact op met onze afdeling verkoop.