Meer dan 30 jaar ervaring in food en non food producten in Noord-Brabant Hulp nodig bij je bestelling? 013 - 571 17 90
 

Milieu & maatschappij

Horeca Groothandel Tilburg B.V. hecht net als u veel waarde aan het milieu en de maatschappij. Duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen is belangrijk voor ons als groeiend bedrijf. Daarom hebben wij actie ondernomen om hier ons steentje aan bij te kunnen dragen. Hierbij zoeken wij naar evenwicht tussen financieel economische resultaten, sociale belangen en het milieu. 

Dit uit zich in de aanschaf van vrachtwagens die voldoen aan de EEV (Enhanced Environmentally friendly Vehicle) norm, waarbij de luchtkwaliteit en het geluidsniveau worden beperkt. Daarnaast is er een energiescan uitgevoerd, om op deze manier energie te besparen.

In het kader van maatschappelijk betrokken ondernemen nemen wij deel aan de Beursvloer, waar wij regionale stichtingen, goede doelen en maatschappelijke organisaties tegen een kleine wederdienst ergens mee helpen.

We nemen deel aan het Leerprogramma Logistiek van WerkgeversServicepunt Werkhart. Daarnaast nemen wij de tijd om bij te dragen aan het onderwijs. We werken regelmatig met zowel hbo-studenten als mbo-studenten voor stages en onderzoeken.