Meer dan 40 jaar ervaring in food en non food producten in Noord-Brabant Hulp nodig bij je bestelling? 013 - 571 17 90
 

ERWTENSOEP MET SPEK (winterseizoen)

ERWTENSOEP MET SPEK (winterseizoen)
ERWTENSOEP MET SPEK (winterseizoen)
Inhoud: 3kg
Alleen in het winterseizoen verkrijgbaar. Oerhollandse erwtensoep met scharrelvarkensvlees en -bacon van Livar.
Bereidingswijze
Pan: Verwarmen, doorroeren en even doorkoken. Of gesloten verpakking 40 min. in een pan met heet water leggen en het water tegen de kook aanhouden. Voor serveren doorroeren. Combisteamer: - In gesloten verpakking: Oven voorverwarmen op 120°C. Daarna 40 min. bij 99°C en 100% stoom. - In gastronorm schaal: soep overdoen in rvs schaal. Oven voorverwarmen op 170°C. Daarna 25 min. bij 140°C met 100% stoom. Voor serveren doorroeren.