Meer dan 40 jaar ervaring in food en non food producten in Noord-Brabant Hulp nodig bij je bestelling? 013 - 571 17 90
 

TOSCAANSE KALFSGEHAKTBALLETJES IN TOMATENSAUS

TOSCAANSE KALFSGEHAKTBALLETJES IN TOMATENSAUS
TOSCAANSE KALFSGEHAKTBALLETJES IN TOMATENSAUS
Inhoud: 2,5kg
Kalfsgehaktballetjes in een traditionele Italiaanse tomatensaus. Een bak bevat ongeveer 59 gehaktballetjes.
Bereidingswijze
Pan: Al roerend verhitten of gesloten verpakking 50 min. in een pan leggen, met heet water - tegen de kook aanhouden. Combisteamer: - In gesloten verpakking: (alleen stomen) Oven voorverwarmen op 120°C. Daarna 70 min. op 99°C en 100% stoom. - In gastronorm schaal: (convectie en stoom) Overdoen in een rvs schaal. Oven voorverwarmen op 170°C. Daarna 40 min. verwarmen op 140°C en 100% stoom.