Meer dan 40 jaar ervaring in food en non food producten in Noord-Brabant Hulp nodig bij je bestelling? 013 - 571 17 90
 

Instructie voor het aanleveren van statiegeld petflesjes en blikjes

Instructie voor het aanleveren van statiegeld petflesjes en blikjes

Eerst moet u zich aanmelden als innamepunt voor statiegeld flesjes en blikjes bij Statiegeld Nederland, dat kunt u hier doen. U krijgt dan een klantnummer. Met dit klantnummer kunt u de stickers (labels) bestellen die op de sluitstrip van de zakken moeten. De labels bestelt u hier.

U bestelt bij ons de emballagezak. U vult deze zak met de lege statiegeld petflesjes/blikjes en sluit deze met het bijgevoegde label. Hierop plakt u de grote sticker met streepjescode die u heeft aangevraagd bij Statiegeld Nederland. Zorg ervoor dat u deze sluitstrip gebruikt en de zak niet anders dichtmaakt, anders wordt deze niet ingenomen.

Er zitten ook twee kleine stickertjes bij. Eentje bewaart u zelf en eentje plakt onze chauffeur op een emballagebon. U krijgt het statiegeld geretourneerd van Statiegeld Nederland, niet van HGT.

BELANGRIJK:

  1. Vul de zak niet verder dan de streep, anders kunnen wij deze NIET innemen.
  2. Sluit de zak met de bijgevoegde sluitstrip met daarop een sticker met de streepjescode, anders kunnen wij deze NIET innemen.
  3. Lege petflessen en blikjes die niet bij ons gekocht zijn nemen wij NIET mee. Deze kunt u inleveren waar u deze gekocht heeft.
  4. In de zakken mogen ALLEEN lege blikjes en petflessen zitten. Zakken waar afval in zit nemen wij NIET mee.