Meer dan 40 jaar ervaring in food en non food producten in Noord-Brabant Hulp nodig bij je bestelling? 013 - 571 17 90
 

Coca Cola gaat over op sleek cans

Coca Cola gaat over op sleek cans

Zoals reeds eerder vermeld worden de 330ml blikverpakkingen van Coca-Cola Europacific Partners, na eerder uitstel, binnenkort in een nieuw jasje gestoken! Deze verpakkingen hebben al meer dan 50 jaar dezelfde vorm en na een succesvolle lancering van de nieuwe 330ml blikverpakking in meerdere Europese landen is het nu tijd om deze innovatie ook in Nederland op de markt te brengen.

Met deze nieuwe verpakking spelen we in op de constant veranderende markt, realiseren we een betere fit met onze huidige consumenten én trekken we een volgende generatie kopers aan.


DE NIEUWE STANDAARD
In maart introduceren we de nieuwe 330ml blikverpakking genaamd 'sleek can', gemaakt van 100% recyclebaar aluminium. Dezelfde inhoud, maar dan in een hoger en smaller blikje, met een moderne en trendy uitstraling en nu nóg gemakkelijker in de hand. Ons gehele 330ml blikassortiment*, waaronder Coca-Cola, Fanta, Sprite, Fernandes en Minute Maid, zal overgaan op deze nieuwe verpakking.

Daarnaast zal Fuze Tea wijzigen van 250ml blik naar de nieuwe standaard 330ml blikverpakking, zodat wij onze gezamenlijke klanten een uniform aanbod kunnen bieden.

De huidige blikverpakking wordt tot 6 maart 2022 uitgeleverd. Per 7 maart 2022 is alleen de nieuwe 330ml blikverpakking (sleek can) leverbaar. Wij verzoeken u hier rekening mee te houden in de bestelsystemen.

De komende periode gaat uw accountmanager graag in gesprek over de impact van deze transitie op onze gezamenlijke relaties. Dit geldt eveneens voor de indeling van de schappen, omdat het formaat van de pallet aan enkele veranderingen onderhevig is. 

Bekijk hier het filmpje