Meer dan 40 jaar ervaring in food en non food producten in Noord-Brabant Hulp nodig bij je bestelling? 013 - 571 17 90
 

Coca Cola sleek cans in uw automaat

Coca Cola sleek cans in uw automaat

Zoals u wellicht al heeft vernomen is in week 10 het design van de 330ml blikverpakking van het Coca-Cola Europacific Partners (CCEP) portfolio vernieuwd.
Dezelfde inhoud maar dan in een hoger smaller blikje, de zogenoemde ‘Sleek’ verpakking.

Belangrijkste redenen voor CCEP om deze modernisering in de blikvorm door te voeren zijn;

 • Onderscheidend vermogen door moderne en trendy uitstraling,
 • Nieuwe uitstraling voor de diverse varianten binnen de verschillende merken,
 • Consumptiegemak aangezien deze verpakkingsvorm fijner in de hand ligt,
 • Aantrekken van nieuwe generatie kopers doordat de vindbaarheid en herkenbaarheid vergroot wordt.

De nieuwe blik verpakkingen passen niet altijd zonder technische aanpassing in uw huidige automaat.
Indien uw automaat nog niet is aangepast voor het aanbieden van Sleek Can gelden de volgende opties om eventuele problemen te voorkomen:

Indien uw beschikt over een CCEP automaat:

 • Gesloten (dichte) automaten; ombouw door Technische Dienst Coca-Cola (hierna “CCEP-NL). Hiervoor kunt u een afspraak maken met de Technische Dienst van CCEP-NL via 010-2456900 (optie 2) technical_service_nl@ccep.com. Geef hierin duidelijk de gewenste indeling aan, het contactpersoon, de openingstijden en het apparatuur nummer (staat normaliter weergegeven op zij- of achterkant van de automaat).
 • V75; automaten van het type V75 zijn niet om te bouwen naar de nieuwe blik verpakking. CCEP-NL heeft geen alternatief binnen dit segment/grootte, in overleg met uw vertegenwoordiger van CCEP-NL is het plaatsen van een grotere automaat of cooler mogelijk.
 • Glas front (open) automaten; indien de nieuwe verpakking door verschil in hoogte niet in de lades/planken van uw automaat past moeten deze in hoogte worden aangepast door de Technische Dienst van CCEP-NL. Hiervoor kunt u een afspraak maken met de Technische Dienst van CCEP-NL via 010-2456900 (optie 2) of technical_service_nl@ccep.com. Geef hierin duidelijk de gewenste indeling aan, het contactpersoon, de openingstijden en het apparatuurnummer (staat normaliter weergegeven op zij- of achterkant van de automaat) Let op, heeft u automaat momenteel 7 lades dan zal dit tijdens de ombouw veranderen naar 6.
 • Combi automaten; type Sielaff FS2020, ombouw door Technische Dienst van CCEP-NL. Hiervoor kunt u een afspraak maken met de Technische Dienst van CCEP-NL via 010-2456900 (optie 2) of technical_service_nl@ccep.com. Geef hierin duidelijk de gewenste indeling aan, het contactpersoon, de openingstijden en het apparatuurnummer (staat normaliter weergegeven op zij- of achterkant van de automaat).
 • Combi automaten; type G-snack kunt u zelf aanpassen naar de nieuwe verpakking. U dient hiervoor de blikgeleider te verwijderen die in elke spiraal ligt, volg hiervoor de onderstaande stappen:
 1. Open de automaat en zorg dat de spiralen voor dranken leeg zijn,
 2. Duw de blikgeleider naar de achterkant van de automaat en til hem op,
 3. Trek de blikgeleider aan de voorzijde uit de spiraal
 4. Lever de blikgeleiders in bij de milieustraat zodat deze kunnen worden gerecycled, dan ziet u ze in de vorm van een blikje wellicht nog eens terug!

Mocht u er niet uitkomen, neem dan contact op met de Technische Dienst van CCEP-NL op het telefoonnummer 010-2455400 of plan een afspraak in door een mail te sturen naar tecnical_service_nl@ccep.com

Indien u beschikt over een eigen automaat: Gesloten (dichte) automaat of Glas front (open) automaat;

 1. Naam, adresgegevens en e-mailadres,
 2. Duidelijke omschrijving van het type automaat en een foto van de voorzijde van de automaat,
 3. Gewenste indeling en prijzen per verpakking en smaak,
 4. Contactpersoon op locatie inclusief telefoonnummer.
 • Op basis van uw gegevens zal de Technische Dienst kunnen beoordelen of de aanpassing door CCEP-NL (met de benodigde onderdelen) mogelijk is:
 1. Indien het mogelijk is, zal CCEP-NL dit voor u verzorgen en samen met u een afspraak inplannen,
 2. Indien dit niet mogelijk is, zal de Technische Dienst u doorverwijzen naar uw reguliere service/onderhoudspartner.

Alvast bedankt voor uw medewerking om deze nieuwe blik verpakking optimaal beschikbaar te houden voor uw gasten & bezoekers.