Meer dan 40 jaar ervaring in food en non food producten in Noord-Brabant Hulp nodig bij je bestelling? 013 - 571 17 90
 

De zomerkaart: Naanta Pocket Bread Kip kebab & Currysaus

De zomerkaart: Naanta Pocket Bread Kip kebab & Currysaus

De zomer komt er weer aan! Hét seizoen voor frisse recepten, barbecues, festivals en wereldse streetfood. Haal alles uit jouw zomer met een up-to-date menukaart. 

Ingrediënten

Bereidingswijze

  • Warm het Naanta Pocket Bread 4 min op in de oven op 200°C (grill of bakplaat) en laat deze afkoelen
  • Snij de gegaarde kip in fijne reepjes (Je mag deze ook lostrekken)
  • Warm de kokosmelk op samen met de curry pasta en laat deze zachtjes inkoken
  • Snij de ijsbergsla grof fijn
  • Warm de kip en de mais op
  • Smeer een gedeelte van de curry-pastasaus in het Naanta Pocket Bread
  • Dresseer hierin de kip, de ijsbergsla en de mais
  • Werk het Naanta Pocket Bread kip kebab af met de gehakte peterselie en de rest van de currysaus

Naanta Pocket Bread Kip kebab & Currysaus