Meer dan 40 jaar ervaring in food en non food producten in Noord-Brabant Hulp nodig bij je bestelling? 013 - 571 17 90
 

Recept: Asperge Kapsalon

Recept: Asperge Kapsalon

Asperge kapsalon 1 persoonsmaaltijd

 

Ingrediënten

 
 

Bereiden

  • Snijd de gegaarde asperges in mooie stukjes
  • Bak de krieltjes aan in een koekenpan, of rooster in een oven met wat olijfolie, peper en zout. (180 graden, 20% stoom, beetgaar)
  • Verdeel de geroosterde kriel en gegaarde asperges in een schaal
  • Verdeel daarover de gesneden beenham
  • Daarover de Hollandaise saus gelijkmatig verdelen
  • Verdeel dan de partjes ei over de saus
  • Bestrooi met de gesneden bosui
  • Plaats de tray in een voorverwarmde oven, voor ongeveer 15 minuten op 140 graden hetelucht

 

Asperge kapsalon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Patrick Lots of Food