Meer dan 40 jaar ervaring in food en non food producten in Noord-Brabant Hulp nodig bij je bestelling? 013 - 571 17 90
 

Onze wijnsuggesties voor komend seizoen!

Onze wijnsuggesties voor komend seizoen!

Graag adviseren wij u bij uw wijnkeuze met deze suggesties uit ons assortiment.

WEISSBURGUNDER Oswald

De Oswald Weissburgunder Trocken (oftewel de duitse Pinot Blanc) heeft een lichte strogele kleur in het glas en heeft een mooie neus van wit fruit en citrus. Plezierige en lange dronk. Dit is een zuivere wijn met een frisse zuurgraad. Vol rijp fruit van peer, abrikoos en nectarine met een geweldige prijs/kwaliteit verhouding want dit is een zeer knappe Pinot Blanc. Serveer bij een asperge gerecht voor een daverend succes. Klik hier om te bestellen!
 


PINOT GRIGIO ROSATO ROSÉ WIJN Corte Vigna

Blush rosé wijn met intense fruit tonen. De frisse smaak zorgt ervoor dat deze wijn goed past bij visgerechten maar ook bij groenten zoals asperges. Klik hier om te bestellen!


SPUMANTE BRUT WIJN Vitis Nostra

Mousserende wijn ontstaan ​​uit een selectie van geteelde druiven in Italië. In de mond is hij soepel met tonen van citrus schil, groene appel en een vleugje aardsheid dat culmineert in een frisse afdronk. Klik hier om te bestellen!

AARDBEIEN SECCO Ons Ambacht

Mousserende aardbeien wijn om van elke gelegenheid een feestje te maken. Serveer in een glas met vers rood fruit voor een complete zomerbeleving. Klik hier om te bestellen!

AARDBEIEN DESSERTWIJN Ons Ambacht

Koel geserveerd is deze wijn heerlijk bij het dessery of gebak. Klik hier om te bestellen!